membri.jpg

CIA 2007 (martie)

Cursuri si pregatire profesionala

 

CURSURI - 2007 (pregatire examen CIA)

 

Asociatia Auditorilor Interni din Romania organizeaza cursuri de pregatire in vederea sustinerii examenului si obtinerii calitatii de Auditor Intern Certificat (Certified Internal Auditor - CIA) acordata de Institutul Auditorilor Interni (IIA - The Institute of Internal Auditors) din Orlando , Florida - USA .

Durata : 5 zile pentru Partea I si II sau Partea III si IV.

Perioada : 26-30 martie 2007

Obiectiv : oferirea de asistenta si pregatire pentru Partea I si II (sau Partea III si IV) din programul CIA .

Limba de predare: engleza

Lector:

JEAN-PIERRE GARITTE, CIA, CCSA, CISA , CA , CFE - Partner Deloitte ERS, lider al exercitarii profesiunii de auditor intern in Europa, Orientul Mijlociu si Africa . A fost presedinte al Consiliului de Conducere al Institului Auditorilor Interni - The Institute of Internal Auditors (IIA).

La nivel european a fost timp de 6 ani presedintele Confederatiei Europene a Institutelor de Audit Intern - European Confederation Institutes of Internal Auditing ECIIA, si, la nivel national, a fost presedintele filialei BENELUX.

A fost presedintele Confederatiei Asiatice a Institutelor de Audit Intern - Asian Confederation of Institutes of Internal Auditing (ACIIA), reprezentand profesia in regiunea Asia-Pacific din 1999 pana in 2002.

Tariful de participare este de 400 euro pentru membrii AAIR respectiv 500 euro pentru nemembrii.

Plata se va efectua in EURO sau lei la cursul BNR din data efectuarii platii, in contul Asociatiei Auditorilor Interni din Romania deschis la UniCredit Romania, Sucursala Ion Mihalache, mentionat in bara de meniu din stanga. Daca organizatia sau institutia dvs. doreste achitarea tarifului de participare, asociatia noastra va emite si transmite documentele necesare efectuarii platii prin virament bancar.

Inregistrarea participarii : persoanele interesate trebuie sa anunte asociatia noastra la nr de tel/fax sau la email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. (date de identificare, contact, la ce modul de curs(I si II sau III si IV) modalitatea de plata , daca este membru al AAIR sau IIA )

Vor fi afisate pe site informatiile suplimentare despre aceste cursuri

 

Termen de depunere a solicitarilor : pe data de 16 februarie 2007 se va efectua o analiza a cererilor primite.

 

NOTA - Pentru organizarea acestor cursuri este necesara constituirea grupelor din minim 25 participanti.

 

Consiliul Director

 

 

 
© Asociatia Auditorilor Interni din Romania - AAIR
Institutul Bancar Roman (IBR), Str. Negru Voda, nr.3, sector 3, cod postal 030774, Bucuresti (in spatele magazinului Unirea, cu intrare dinspre Bd. Unirii).
• www.aair.ro •
Web design by SofteSS 21