membri2.jpg

Activitati

Album foto Conferinta Nationala AAIR pe teme de audit intern 2018

 

 

Anunt

In cadrul participarilor la evenimente internationale, in perioada 16-20 Iulie 2016, IIA Romania a participat, prin dna Presedinte Ruxandra Bilius, si dna Daniela Danescu, membru bord si fondator al IIA Romania la Consiliul Global si Conferinta Internationala organizata de Institutul Global de Audit Intern (IIA Global) in New York, USA.

Aceste evenimente au fost organizate sub egida celei de a 75 a aniversari a inregistrarii primei asociatiii profesionale internationale de audit intern: Clubul Auditorilor Interni din New York!

Pentru informatii detaliate cu privire la temele prezentate/dezbatute, puteti accesa pagina dedicata evenimentului:

https://global.theiia.org/about/about-the-iia/Pages/Global-Council.aspx

 

 

 

 

 

 

 

Conferinta Nationala pe teme de audit intern 2016

Stimati Membri ai AAIR/IIA Romania si simpatizanti ai acestei profesii,

Avem placerea de a va anunta ca in data de 13.10.2016 a avut loc Conferinta Nationala AAIR pe teme de audit intern, in sala Albastra din cadrul Ministerului Transporturilor, eveniment suportat integral de AAIR, cu participarea extraordinara a domnului JEAN PIERRE GARITTE, specialist de renume mondial in domeniul auditului intern, control intern, managementul riscurilor si guvernanta corporativa, vechi colaborator al AAIR, a conducerii Ministerului Transporturilor, in frunte cu Ministrul Transporturilor, domnul Sorin Petru Buse, a domnului Secretar General, Mihai George Dionisie, precum si reprezentanti ai CAFR, UCAAPI si CCR.
Dorim sa va informam pe aceasta cale si despre aprecierile extraordinar de pozitive din partea participantilor, referitor la modul in care s-a desfasurat acest eveniment.
Pentru foto, apasa aici...

 

Proiectul de STATUT si ROF a fost aprobat

A fost publicat rezultatul votarii electronice a proiectului de revizuire a STATUTULUI si a Regulamentului de Organizare si Functionare al Asociatiei.....citeste mai mult

 

Conferinţa Naţională pe teme de audit intern

In data de 20 noiembrie a avut loc Conferinta Nationala pe teme de audit intern.
Dorim sa va informam pe aceasta cale si despre feedback-ul extrem de pozitiv din partea participantilor, referitor la tinuta profesionala deosebita, organizarea, tematica si concluziile acestui eveniment.
Va multumim pentru participare si va mai asteptam si cu alte ocazii.

Agenda ConferințeiMai multe detalii despre tematica

 

 

Anunt

 

In cadrul participarilor internationale, in perioada 12-15 Aprilie 2015, IIA Romania a participat, prin dna Presedinte Ruxandra Bilius, la Global Council 2015, care a avut loc in Beijing, China. Iar in perioada 26 - 28 martie 2015, prin participarea d-nei Daniela Danescu, membru board si fondator al IIA Romania, in calitate de speaker, la Conferinta anuala a IIA Bosnia si Herzegovina, cu tema "Internal Audit- Partner to Responsibility Business", care a avut loc in Dubrovnik, Croatia. Dna. Daniela Danescu a prezentat noul PG "Creating an IA Competency Process for the PS" publicat de catre IIA Global in luna februarie 2015 si COSO ERM.

Pentru informarea dvs cu temele de discutie, concluzii si informatii importante, prezentate chiar de catre dl. Richard F. Chambers, Presedinte al IIA Global, click aici.

 

 
© Asociatia Auditorilor Interni din Romania - AAIR
Institutul Bancar Roman (IBR), Str. Negru Voda, nr.3, sector 3, cod postal 030774, Bucuresti (in spatele magazinului Unirea, cu intrare dinspre Bd. Unirii).
• www.aair.ro •
Web design by SofteSS 21