membri3.jpg

Ajutor membri

 

Conectarea in Sectiunea privata

Se pot conecta in sectiunea privata toti membrii Asociatiei care detin un cont pe site, respectiv au primit un ID de membru si o parola de acces. Conectarea/autentificarea se realizeaza utilizand casuta de conectare(autentificare) care afiseaza 2 campuri, numite ID membru si Parola. Aceasta casuta este dispusa pe bara de navigatie din partea stanga a paginii. Dupa introducerea celor 2 credentiale in aceste campuri se apasa butonul Conectare.

 

Nu ma pot conecta. Ajutor!

Daca ID-ul de membru sau parola sunt introduse gresit, serverul raporteaza o eroare si nu va permite accesul. In acest caz, reincercati conectarea prin completarea campurilor, avand in vedere ca ID-ul de membru si parola sa fie scrise corect. Nu uitati sa verificati daca este activata optiunea CAPS LOCK (litere mari) de pe tastatura - sistemul fiind Case sensitive. De asemenea, daca vi se refuza accesul, verificati si ce limba este activa in sistemul de operare. Aceasta se face, de regula, in sistemele de operare Microsoft Windows, de pe bara de jos (taskbar) - langa ceas, selectand, de exemplu iconitele RO sau EN. Daca si dupa aceasta verificare tot apar probleme de conectare, va rugam sa recuperati credentialele, utilizand link-ul Date de conectare uitate, disponibil in subsolul casutei de conectare. Dupa apasarea acestui link trebuie urmati pasii care apar in pagina respectiva si apoi sa accesati adresa dumneavoastra de e-mail care este asociata profilului de membru pe site.


Am uitat parola!

In acest caz, utilizand link-ul Date de conectare uitate, disponibil in subsolul casutei de conectare puteti solicita transmiterea unei noi parole catre adresa de e-mail corespondenta contului dumneavoastra de membru. Dupa apasarea acestui link trebuie sa bifati optiunea Parola uitata, sa completati campurile ID membru si E-mail iar apoi sa apasati butonul de Trimitere parola. Ulterior, deschideti o noua fereastra sau un nou tab al browser-ului si accesati adresa dumneavoastra de e-mail care este asociata profilului de membru pe site. Daca nu ati primit nimic in Inbox-ul adresei de e-mail, verificati si folderul Spam.

 

Am uitat ID-ul de membru

Daca ati uitat ID-ul de membru, va rugam sa apasati link-ul Date de conectare uitate, sa bifati optiunea ID membru uitat si sa introduceti adresa de e-mail, apoi sa apasati butonul de trimitere, iar ID-ul dumneavoastra de membru va fi transmis catre adresa de e-mail asociata contului dumneavoastra. Deschideti o noua fereastra sau un tab nou in browser si accesati casuta de e-mail. Daca nu ati primit nimic, va rugam sa verificati si folderul Spam. Dupa aflarea ID-ului de membru va puteti autentifica.

 

Am uitat adresa de e-mail

In cazul in care nu va amintiti care este adresa de e-mail asociata contului dumneavoastra de acces in Sectiunea privata a site-ului, va rugam sa va adresati secretariatului AAIR.

 

Dupa conectare se intrerupe conexiunea

Daca ati intrat in contul dumneavoastra din Sectiunea privata utilizand ID-ul de membru si parola, inseamna ca ati deschis cu succes o sesiune de lucru. Daca dupa un anumit timp de inactivitate site-ul solicita din nou autentificarea dumneavoastra, acest fapt este normal, serverul fiind setat sa intrerupa automat sesiunea de lucru daca in 15 minute nu ati incarcat nici o pagina. Ne cerem scuze daca acest fapt va incurca, insa facilitatea este activata din motive de securitate.

 
© Asociatia Auditorilor Interni din Romania - AAIR
Institutul Bancar Roman (IBR), Str. Negru Voda, nr.3, sector 3, cod postal 030774, Bucuresti (in spatele magazinului Unirea, cu intrare dinspre Bd. Unirii).
• www.aair.ro •
Web design by SofteSS 21